Opgelost door Blokker: Vandaag wilden we de stofzuiger gebruiken. Vanmorgen deed hij eerst niet, later wel. Nu niet meer.

happy Opgelost

Op 3 februari 2021 hebben we bij Blokker de Philips zakloze stofzuiger PowerPro
Compact FC9331/09 - zwart besteld. Vandaag 25 augustus doet hij het niet meer (de motor start niet).

De verwachtte levensduur van een stofzuiger is tussen de 10-12 jaar. Graag een coulance voorstel voor een nieuwe vergelijkbare stofzuiger.
Uiteindelijk een mooi aanbod van Blokker. De stofzuiger is 2,5 jaar terug gekocht. Ging onverwachts stuk en nu krijgen we een cadeaubon van de waarde van de stofzuiger.
happy

N.A. Donselaar
    Helaas nog geen enkele reactie van Blokker ontvangen op onze klacht van 25 augustus.
    N.A. Donselaar
    We gaan morgen opnieuw proberen contact te leggen met Blokker. Verkopen lukt blijkbaar beter dan reageren op een klacht.

Vorige week donderdag tweemaal via de chat gereageerd. Duurde te lang, er zou een mail volgen naar mijn mailadres, maar helaas tot vandaag geen enkele reactie.
    N.A. Donselaar
    Inmiddels telefonisch contact gehad met Blokker. Met als gevolg dat ik ze gisteren een mail heb gestuurd. Helaas reageren ze niet op Klachtenkompas en telefonisch herkende ze zich niet in wat ze op hun eigen website plaatsen dat een product moet doen wat je er als klant in alle redelijkheid van mag verwachten. Volgens Blokker houdt dat in dat je stofzuiger na iets dan twee jaar totaal mee stopt.
    N.A. Donselaar
    Blokker opnieuw in cc. een mail gestuurd. Blijkbaar weet Blokker niet wat ‘wettelijke garantie’ is.

Ook een klacht indienen over Blokker?