Klacht Bol.com: Bol.com komt belofte niet na # voor 23:59 besteld morgen in huis

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 288195
Gebruiker
Kerey
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Een Disney Frozen Pop besteld voor mijn dochter van 3,5 jaar oud nadat ze de cadeaus van haar broers had gezien. Heb de desbetreffende Pop via bol.com besteld met de welbekende belofte dat het als het voor 23.59 besteld de volgende dag nog thuis wordt bezorgd. Maar tevergeefs pop is niet binnen en woensdag ochtend vlieg ik naar mijn zonen en mijn dochter. Uitermate vervelend is dat mijn zonen hun cadeau gaan uitpakken (besteld via een ander webshop) en mijn dochter haar cadeau niet gaat uitpakken.Notabene heeft ze haar cadeau via de link gezien Domweg omdat Bol.com haar belofte niet nakomt dit mede veroorzaakt door de bezorger in dit geval PostNL heeft verzuimd om de belofte van Bol waar te maken.
Bestelnummer is als volgt 4502128740
Ik neem aan dat u als Bol.com met heel veel aanzien en beroemdheid dit niet kunnen tolereren dat dit kan gebeuren.

De oplossing

Ik weet niet of jullie het goed kunnen maken dat ze haar verwachte cadeau op tijd kan zien ? Maar ik vraag u om complete set van Disney Frozen Elsa artikelen te geven misschien dan dat mijn dochter van 3,5 jaar oud content.

3 reacties

 1. Auteur
  Bol.com
  Datum
  Beste heer Zengin,

  Volgens de bestelgegevens is de pop op 8-1-2018 om 23.10 uur geplaatst en deze wordt vandaag geleverd.

  Met vriedelijke groet,
  jolanda van bol.com
 2. Auteur
  Kerey
  Datum
  Dat is niet volgens de belofte voor 23:59 besteld morgen in huis. Uw antwoord slaat nergens op heb in mijn klacht duidelijk aangegeven dat het te laat is. Dit laat weer zien dat u niet meedenkt !!!
 3. Auteur
  Bol.com
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste klant,

  Na aanleiding van bovenstaand bericht heb ik u een mail gestuurd. Helaas kan ik u niet tegemoet komen met uw gewenste oplossing. Nogmaals excuus voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet,
  Milly van bol.com

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Kerey
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry