Opgelost door Bol.com: levering wasmachine

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 135851
Gebruiker
fwtrader
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Op 14-10 is een nieuwe wasmachine (wm) incl. plaatsen en aansluiten besteld. De wm zou op vrijdag 16-10 worden afgeleverd door Dynalogic. De chauffeur gaat de wm met tegenzin aansluiten, reden: slangen moeilijk bereikbaar, te druk en dus geen tijd. De wm blijkt defect of verkeerd aangesloten door toevallig aanwezige aannemer. 19-10 tel. contact met Bol.com. Hun advies: de defecte wm zal retour worden gehaald en er zou een nieuwe wm worden bezorgd en aangesloten. De nieuwe wm zou 20-10 worden afgeleverd en gelijk zou de defecte worden afgehaald. De 2e wm met verplicht via Ideal moeten betalen, dat ging niet anders. De chauffeur zegt vervolgens dat het adres niet te vinden is en gaat er vandoor! Dit hebben we gemeld aan Dynalogic en aan Bol.com, 21-10 komt Dynalogic de defecte wm ophalen maar heeft geen nieuwe bij zich, die zou de volgende dag pas komen. Wel wordt de defecte wm door hem juist aangesloten en de nieuwe wm wordt geannuleerd. Maar de volgende dag meldt toch een chauffeur zich opnieuw. Vanaf dat moment is het feest en dagelijks komen er berichten van Bol.com over de bestelling en van Dynalogic over het afleveren, het is een soap, een drama.

De oplossing

We willen geen aanmaning dat de nota van de 1e wasmachine nog niet is betaald.
De 2e nieuw bestelde wasmachine moet worden gecrediteerd, zodat we de 1e en reeds afgeleverde wasmachine dan direct kunnen betalen. Hierdoor komt de juiste order en factuur bij de goede wasmachine ivm eventuele toekomstige garantie.
De 2e wasmachine moet direct uit het order systeem worden verwijderd van Bol.com en bij Dynalogic.
Alle door ons gemaakte kosten moeten worden vergoed, de uren die we vrij moeten nemen, de telefoonkosten (met Dynalogic a 40 cent per minuut) en excuses van Bol.cpm en van Dynalogic.

2 reacties

 1. Auteur
  Bol.com
  Datum
  Beste heer Weites,

  Hartelijk dank voor ons prettige contact.
  Zojuist heb ik u een e-mail gestuurd.

  Met vriendelijke groet,

  Tony
  bol.com webcare
 2. Auteur
  fwtrader
  Datum
  Onze klacht is direct opgepakt en heeft tot een goede oplossing geleid.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
fwtrader
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Bol.com?