Klacht Bol.com: Misleidende advertentie max factor

Hendrikje

Op website actie groot geadverteerd: 2+2 gratis max factor mascara. 2 stuks mascara besteld. Bij ontvangst wel twee betaalde mascaras maar niet de beloofde 2 gratis.
Gebeld met bol.com, blijkt heel klein ergens op site te staan dat je 4 mascaras moet bestellen om er 2 gratis te krijgen. Kortom: misleidende reclame!

Fatsoenlijk adverteren. 2+2 gratis is in mijn ogen twee kopen, twee gratis en niet vier kopen en dan pas twee gratis!

Bol.com
    Geachte mevrouw Falkmann,Wij hebben uw klacht in behandeling genomen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Met vriendelijke groet,
    Bol.com
    Hendrikje
    Advertentie is nog steeds niet duidelijk: vier artikelen bestellen en ontvang er 2 gratis. Betreft dit 4 artikelen die dienen te worden betaald en waarna je er twee gratis krijgt (dus in totaal 6)Of moet je er vier in het mandje doen, waarvan je er dan twee gratis krijgt.
    Mijn klacht is inmiddels, met uitzondering van bovenstaande, naar tevredenheid opgelost.

Ook een klacht indienen over Bol.com?