Opgelost door Bol.com: Niet terugbetalen ondanks herroeping door bol.com

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 140954
Gebruiker
dancetjai
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Bij bol.com op de website een product gekocht welke geleverd werd door een externe partij. Pakket bleek al eens geopend te zijn dus binnen 3 dagen na levering herroepen en op 21 oktober teruggestuurd naar de externe verkoper. Na weken aan het lijntje te zijn gehouden wilt de externe verkoper het bedrag niet terug betalen omdat het geopend zou zijn. Bol.com zou bemiddelen en binnen 2 werkdagen een oplossing vinden al dan niet door bol.com zelf. Uiteindelijk ook deze afspraak niet gehouden en na meermaals contact te hebben en steeds beloofd door bol.com dat ik het bedrag zou krijgen teruggestort, inmiddels op 30 november en anderhalf maand later nog steeds geen geld. Alleen loze beloftes dat het geld zou worden betaald en dat ze het door gaan zetten intern. Ik heb ze al een ingebreke stelling brief gestuurd maar ze blijven volhouden dat het betaalt wordt. Krijg ik gister een mail dat de verkoper niet akkoord is, weer bellen, ja meneer is een misverstand. We gaan het doorzetten

De oplossing

Bedrag onmiddellijk terug betalen inclusief verschuldigde rente vanaf 14 dagen na 21 oktober. De dag dat de herroepingstermijn is verstreken.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Bol.com is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

 1. Auteur
  dancetjai
  Datum
  Bol.com heeft eindelijk mijn ingebrekestellingsbrief en meermaals boos opbellen en te dreigen met juridische stappen, anderhalf maand later eindelijk vandaag betaald.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
dancetjai
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Bol.com?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen