Opgelost door Bol.com: Slechte kwaliteit van kettingen

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 387152
Gebruiker
Peen1979
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Dochterlief heeft een BFF ketting gebroken hart 2 st, nieuw isbn/ean 8715973134509 besteld. Bij de 1e levering bleken het 2 dezelfde gedeeltes te zijn, een foute inhoud dus. Deze is geretourneerd. Hedenmorgen is het correcte artikel geleverd en heeft dochterlief de helft ervan aan haar BFF overhandigd als verjaardag cadeau. Hoe teleurstellend dat van haar eigen gedeelte de ketting brak. Beetje vervelend om het gedeelte van haar BFF terug te vragen om deze vervolgens weer te retourneren en afwachten of het volgende artikel wel correct is. Dochterlief is het vertrouwen in het materiaal inmiddels verloren.

De oplossing

Het zou fijn zijn als het bedrijf een nieuwe, volledige ketting stuurt waar de vriendinnen wat langer plezier van hebben dan een halve dag.

2 reacties

 1. Auteur
  Bol.com
  Datum
  Beste Peen1979,

  Bedankt voor je bericht. Ik zie dat je deze bestelling bij één van onze partners geplaatst hebt, zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Met vriendelijke groet,
  Charissa van bol.com
 2. Auteur
  Bol.com
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste Peen1979,

  Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met onze partner. Bij deze sluit ik dit bericht.

  Met vriendelijke groet,
  Charissa van bol.com

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Peen1979
Datum
Uiteindelijke oplossing
excuses, dochterlief heeft een nieuwe ketting ontvangen per post en is er reuze blij mee. Dank voor het snelle handelen en de geboden oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Bol.com?