Klacht Bristol: kofferreparatie

Klachtnummer
# 120524
Gebruiker
Van Oosten
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Juli 2014 kocht ik een Trolley Bristol. Bij de tweede keer gebruiken, april jongstleden, gingen twee van de wielen echter kapot. De koffer is nu niet goed bruikbaar. Ik heb hem naar de winkel gebracht en men zou van een andere kapotte koffer vervangende wielen willen halen en proberen te monteren.
Inmiddels is het bijna twee maanden verder en is een oplossing niet in zicht. Wielen kunnen niet worden gevonden. Bristol wil op de aankoop van een nieuwe koffer 20 procent korting bieden. Dat is ook de korting op deze koffer bij aanbiedingen. Ik kan daar echter niet mee akkoord gaan. Het product heeft niet de eigenschappen die ik ervan mag verwachten. Volgens het Nederlands Burgerlijk Wetboek moet een product alle eigenschappen bezitten die voor normaal gebruik nodig zijn. Daarvan is in dit geval geen sprake. Ik hoefde er, gezien de prijs en de ouderdom, niet van uit te gaan dat dit probleem zou ontstaan.

Gewenste oplossing

Helaas heeft u tot nu toe geen oplossing geboden. Door middel van dit schrijven wil ik u nog een laatste kans bieden om op een afdoende wijze mijn klacht op te lossen.
Het provisorisch vervangen van wielen met oude wielen van een andere koffer is geen adequate oplossing. Ik verzoek u tot reparatie of vervanging van de defecte onderdelen over te gaan.
Als u hiertoe niet bereid of in staat bent, zal ik onze overeenkomst ontbinden en mijn geld terugvorderen.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Bristol hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Bristol?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen