Klacht De Broodzaak : Serveerster laat dienblad met drankjes over dochter vallen: kleren zijn nat /vies en deels kapot door glas, snijwond arm.

Klachtnummer
# 14030
Gebruiker
Mariette Duin
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Zaterdag 5 oktober, Broodjeszaak De nieuwe Rai, Amsterdam: Serveerster komt met drankjes en laat dienblad over dochter heen vallen. Sorry, sorry. Dochter is nat en vies en heeft wond aan arm; krijgt pleister. Bloes en maillot hebben scheuren door glas. Eigenaresse reageert verbaasd en volkomen klantontvriendelijk: dit kan helemaal niet, scheur zat er al! Na het betalen van de drankjes door onszelf, wordt er niet meer op teruggekomen door eigenaresse, ze wil niets gaan vergoeden. Ze geeft alleen haar kaartje af!!
Ikzelf bel haar paar dagen later op om te proberen tot schikking te komen, maar volgens haar en haar verzekeringsagent treft haarzelf geen schuld en ze vergoedt ook niets!
Ikzelf schrijf aangetekende brief, maar er wordt niet gereageerd door mevrouw. De kosten zijn 40 euro voor de bloes en 7 euro voor de maillot. Mevrouw reageerde en reageert nog steeds volkomen klantonvriendelijk, wij hebben hier toch niet om gevraagd en nu vergoedt ze ook nog niets!!!!

De oplossing

Vergoeding van de bloes, maillot en aantekenkosten brief.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat De Broodzaak hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over De Broodzaak ?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen