Opgelost door BROTHERSBAG.: Mondkapjes voldoen niet aan de beschrijving en zo te zien worden slechte recensies niet geplaatst

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 451389
Gebruiker
C. Onsument
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Ik heb bij Brothers Bag 2 mondkapjes besteld a €4,95 per stuk. Op de site stond dat de toplaag van soft cotton was. En er waren 10 zeer goede recensies over het mondkapje en de levering was snel, wat mij deed besluiten deze te kopen . Voor 16:00u besteld volgende werkdag bezorgd, bleek nadat ik besteld had 2-4 dagen te worden. Ze waren er met 2 dagen. De mondkapjes vielen erg tegen, ze waren 1-laags en geen katoen te bekennen en de randen onafgewerkt. Heb een recensie geschreven, maar deze is zonder vermelding van reden niet geplaatst. Zo te zien worden alleen 5 sterren recensies geplaatst.Via contact wordt ook niet gereageerd. Inmiddels staan er heel andere, zo te zien betere mondkapjes op de site voor dezelfde prijs, maar de recensies zijn nog dezelfde als bij de aan mij geleverde mondkapjes. Ik vind dit geen eerlijke handel en misleiding.

Gewenste oplossing

Ik zou graag mondkapjes ontvangen met een soft cotton toplaag, zoals besteld en ook recensies met minder dan 5 sterren geplaatst zien.
Geboden oplossing
Ik heb 2 betere 2-laags mondkapjes gekregen en mijn recensie is geplaatst. Ik ben zeer tevreden met de oplossing en de snelheid waarmee dit afgehandeld is.
Status
opgelost
Beoordeling
happy

1 reactie

 1. Auteur
  BROTHERSBAG.
  Datum
  Privé
  Privé bericht
  Dit is onze laatste reactie
  Deze reactie is verborgen

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over BROTHERSBAG.?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen