Opgelost door BVA Auctions: Klantenservice permanent onbereikbaar en reageert ook niet op achtergelaten berichten.
Verscheidene zaken werden door mij bij BVA veilingen on-line gekocht en steeds binnen een etmaal volledig betaald. Daarop kreeg ik op ultimatieve toon berichten wanneer ik, vanuit Friesland, mijn aankopen bij BVA in Amersfoort 'moest' komen afhalen, steeds de volgende dag al. BVA verkeert kennelijk in de veronderstelling dat iedereen altijd op afroep beschikbaar is...Ik schreef aan BVA en probeerde herhaaldelijk doch telkens vergeefs hun zogenoemde klantenservice te bereiken. Nooit antwoord en niemand belde ooit terug, terwijl dit wel wordt toegezegd.
Wat je als klant ook zegt of schrijft, BVA reageert nooit.
Graag wil ik dat het bedrijf mij op redelijke termijn in staat stelt mijn betaalde spullen op te halen, of deze spullen - uiteraard tegen mijn betaling daarvoor - bij mij laat bezorgen.Er zijn bezorgmogelijkheden, maar die zijn absurd gecompliceerd en volledig gebaseerd op wantrouwen.