Klacht BVA Auctions: Oplichters

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 533638
Gebruiker
Robbie
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Koop nooit bij Bva het is een oplichters bende! Ze proberen oude rommel te slijten en bedrijven die dit aanbieden zijn op deze manier gevrijwaard van garantie !! En ze beuren toch bijna nieuw prijzen omdat ze zelf of de aanbieder mee laten bieden!!! Maar is het niet verkocht betalen ze niks en word het weer opnieuw aangeboden ! Het is net op de auto markt balletje balletje..... en de overheid kijkt toe en besteed ook spullen aan Bva ???? Hoe kan dit.....

De oplossing

Zie andere klachten..... van internet verwijderen

1 reactie

 1. Auteur
  BVA Auctions
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste Robbie,

  Wat jammer dat je niet tevreden bent over BVA.
  De verkopers mogen hier niet meebieden en hier word ook op gecontroleerd.

  Sommige veilingen staan onder gunning Hieronder de uitleg van een Gunning;
  Een overeenkomst komt tot stand door een aanbod en de aanvaarding van dat aanbod. In de regel gaat het bij een koopovereenkomst aldus dat een verkoper het aanbod doet en het de koper is die dit accepteert (of niet). In dit geval is het anders gelopen: de opdrachtgever van BVA Auctions heeft een artikel op de veilingwebsite van BVA gezet ‘onder voorbehoud van gunning’. In de heersende doctrine wordt een dergelijk aanbod beschouwd als een ‘openbare uitnodiging tot het doen van een aanbod’. Concreet betekent dit dat dan de totstandkoming van de overeenkomst aldus geschiedt dat de koper een aanbod doet (om het artikel waarop de uitnodiging ziet voor een bepaalde prijs af te nemen) en de verkoper dit aanvaardt (zich akkoord verklaart met levering voor die prijs). Door die aanvaarding wordt de koopovereenkomst dan perfect.

  Wanneer goederen welke geen gunning hebben, niet worden betaald, of ontbonden, worden deze ook terug op de site gezet. Hier hebben wij geen invloed verder op.

  Met vriendelijke groet,
  Ester
  BVA-Auctions

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Robbie
Datum
Uiteindelijke oplossing
BVA verstopt zich achter regeltjes en heb dit zelf ervaren als koper en verkoper.... Het is een bedrijf dat onder de oud ijzer handelaren en auto sjacheraars is ontstaan en handelt er ook zo naar !!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over BVA Auctions?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen