Klacht C1000 (gestopt): aanbieding niet leverbaar

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 108577
Gebruiker
cammie
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Recentelijk had c1000 euroweken, in de folder stond Lay's chips (300 gram) voor 1 euro. In de week van de aanbieding 2 keer naar de c1000 geweest, geen Lay's chips. Dit was zaterdag. Gevraagd aan een medewerker, antwoord: maandag leverbaar. Maandag wederom naar c1000, geen aanbieding en dit terwijl deze aanbieding liep t/m dinsdag!
Ik heb dit op 20/4/2015 via het contactformulier gemeld waarop ik een inhoudelijk nietszeggend mailtje terug kreeg van ene mw v.d. Kamp. Het was spijtig en zij zou het doorgeven aan de verantwoordelijken binnen het bedrijf. Als klant heb ik hier niets aan.
Ik heb ook contact opgenomen met de bedrijfsleider, antwoord: inkoopbeleid van c1000 niet op orde. Mijn reactie: folder wordt van tevoren gedrukt, c1000 weet wat de aanbieding wordt en hoort artikelen dus op voorraad te hebben. Bieden geen reclamecheque waarop het artikel later alsnog voor de aanbiedingsprijs gekocht kan worden. Heb diverse malen gemaild naar c1000 maar krijg geen reactie meer.

Gewenste oplossing

C1000 dient het artikel alsnog voor de aanbiedingsprijs van 1 euro te leveren. Verder is een compensatie (in de vorm van een cadeaubon o.i.d.) een "kleine pleister op de wonde".
Service bieden, dus de klant de gelegenheid bieden alsnog gebruik te maken van de aanbieding.
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat C1000 (gestopt) hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

1 reactie

  1. Auteur
    cammie
    Datum
    Dat zo'n groot bedrijf niet staat vermeldt bij Klachtenkompas, daar kun je vraagtekens bij plaatsen. Het feit dat ik geen enkele inhoudelijke reactie op mijn mails heb ontvangen zegt veel over de "service" van dit bedrijf naar de klant. Heeft u een probleem of klacht? C1000 gaat uw klacht niet oplossen! Heb besloten geen gebruik meer te maken van C1000 en ga mij afmelden voor de nieuwsbrief. Als aanbiedingen niet leverbaar zijn heeft het geen zin om daar inkopen te doen.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over C1000 (gestopt)?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen