Klacht C1000 (gestopt): C1000 Stortbak blok / blokken Duo - schade aan toilet zitting

Ray

Wij gebruiken de C1000 stortbak blokken nu enige tijd. Nu blijkt dat deze blokken vlekken achterlaten op de toilet zitting. Onze zitting zit nu vol met vlekken (blauwe gloed).

Omdat dit een toiletzitting van ± 1 jaar oud is en de prijs behoorlijk was/is, hebben we een klacht ingediend bij C1000 in de eerste week van september.

In eerste instantie leek dit de goede kant op te gaan, C1000 heeft mijn klacht netjes opgepakt, wilde foto's zien. Na enige tijd kreeg ik netjes een brief waarin werd aangegeven dat het NIET mogelijk was dat de bril door gebruik van het C1000 product kan beschadigen, maar wel een coulance wilde doorvoeren van 75 euro aan tegoedbonnen.

Hierop heb ik direct gereageerd dat ik dit netjes vindt, maar niet de schade dekt van ± 150 euro. En graag 100% schadeloos gesteld wenst te worden. Helaas wordt hier na 3 rappel verstuurd te hebben naar Caroline Rovers niet op gereageerd.

Waarom niet, is mijn een raadsel. Vervolg stappen worden ondernomen.

Zoals gemeld in mijn klacht omschrijving, wens ik met respect behandeld te worden (emails niet negeren van consumenten) en 100% schadeloos gesteld te worden conform inmiddels verzonden nota.

Wij vinden dat C1000 (gestopt) hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over C1000 (gestopt)?