Klacht Caiway: aansluiting

moniek

Kort samengevat. Op 24 maart per mail gemeld dat ik per 27 maart ging vethuizen. Zes keer gebrld. 5 x beloofd dat de aansluiting geregeld wordt. Ook nog eens gebeld door de afdeling verkoop waarom ik mijn abonnement op wilde zeggen. Huh??? Ik ben alleen maar verhuisd!! Ik heb wel aansluiting op mijn oude adres. Maar ja daar staat niks meer. Ik betaal wel nog steeds voor een aansluiting waar ik niet naar kan kijken. Ik word er machteloos en moedeloos van.

Aansluiting en abonnementsgeld terug van 4 weken

Caiway
    Geachte mevrouw Kremer,Dank voor uw melding. Uit onze interne communicatie blijkt dat u inmiddels contact heeft via een andere route en dat uw klacht in behandeling is.Doordat we graag één route hanteren voor de klant sluiten wij deze melding.Met vriendelijke groet,Harma
    Caiway Webcare Team
    moniek
    Nou, dus niet. Afspraak met een monteur gemaakt voor gistermiddag, is NIET op komen dagen!!!!
    Caiway
    Geachte mevrouw Kremer,We hebben op 7, 9, 12 en 13 mei u gebeld maar krijgen niemand te pakken. Kunt u ons aangeven op welke dag en tijd u te bereiken bent zodat wij dit kunnen oppakken.
    In afwachting op uw reactie.Met vriendelijke groet,
    Arjan in ’t HoutCaiway Webcare Team
    Caiway
    Geachte mevrouw Kremer,Naar aanleiding van ons zojuist gevoerde telefoongesprek en de toegezegde compensatie sluiten wij deze melding.Met vriendelijke groet,Harma
    Caiway Webcare Team

Ook een klacht indienen over Caiway?