Opgelost door Campodoorshop.nl: Campodoor niet bereikbaar

content Opgelost
brink -homan

We hebben via Campodoor een voortent gekocht voor onze buscamper. E hebben contact gezocht met de eigenaar van Campodoor, Erik met de vraag of hij hem terug wilde nemen. We hadden niet gebruikt. Het aanbod was, dat Campodoor de tent voor ons zou verkopen. 25 Maart de tent afgeleverd. Briefje van bewijs mee. Nu na veel bellen, mailen en appen krijgen geen contact met de vraag hoe staat het met de verkoop. Vorige week eindelijk iemand aan de lijn, maar Erik had het te druk en zou ons terugbellen. Niks gehoord.

We willen on contact komen met het bedrijf.
opgelost
content

brink -homan
    We zijn niet door de eigenaar van Campodoor benaderd. Een medewerker van het bedrijf wel. Hij begrijpt ook niet waarom de eigenaar van het bedrijf niet reageert?
    brink -homan
    Nog steeds niets gehoord! Vandaag langs geweest. Bedrijf is via een naastgelegen bedrijf te bereiken. Niemand aanwezig! Laptop staat gewoon aan! Grote puinhoop. Heel veel voorraad. Onze voortent nergens te vinden. Is die dan wel verkocht? Waar ons niks over vertelt is? Zijn we opgelicht?

Ook een klacht indienen over Campodoorshop.nl?