Opgelost door CanalDigitaal: Onterechte incasso.

happy Opgelost
Robvan der veen

Heb afgelopen november mijn abonnement opgezegd. Had 1 maand opzegtermijn , abonnement stopte zodoende per 19 december voor de extra kaart en , door een fout bij CD , de hoofdkaart per 26 december . Heeft mij € 2,44 gekost .
Ben in bezit van de schriftelijke bevestiging van CD van mijn opzegging .
In plaats van dat ik de laatste week december mijn betaalde geld terugkrijg, gaat CanalDigitaal doodleuk door met incasseren voor de maand januari .
Hierbij het verzoek het bedrag voor de laatste week december en de maand januari terug te storten .

Graag geincasseerd bedrag van laatste week december en maand januari ( incasso 159731314 ) en telefoonkosten ( € 2,44 ) terug storten .
happy

CanalDigitaal
    Geachte heer van der Veen,

Wij hebben uw gegevens nagekeken in het systeem. Uit onze administratie blijkt dat u op 19-11-2015 de opzegging heeft doorgegeven aan ons voor de extra smartcard. Deze smartcard is vervolgens opgezegd per 19-12-2015.

Vervolgens hebben wij op 26-11-2015 de opzegging voor de hoofdkaart van u doorgekregen. Hierdoor is de hoofdkaart opgezegd per 26-12-2015.

Aangezien de facturatie van de volgende maand zich kan kruizen met deze opzegging, kan het zijn dat er een incasso plaats vindt, terwijl uw abonnement wordt opgezegd. Wanneer dit gebeurd gaan wij uiteraard over tot terugstorten van teveel betaalde bedragen.

Wij gaan geen telefoonkosten vergoeden. Wat wij bij deze wel hebben gedaan, is de opzegdatum gelijk getrokken naar 19-12-2015. Hierdoor zal er voor de hoofdkaart meer geld worden teruggestort. In totaal kan u een bedrag van 42,85 euro op uw rekening verwachten. Dit is voor de maand januari en de laatste 12 dagen van december.

Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Alexander L.
    Webcare CanalDigitaal
    Robvan der veen
    Vlotte afhandeling . Nu afwachten wanneer het aangeboden bedrag terug gestort wordt.

Ook een klacht indienen over CanalDigitaal?