Klacht Cargoods.nl: Niet na komen van de wet- en regelgeving

Klachtnummer
# 110864
Gebruiker
Y
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb een verlichtingsset gekocht voor mijn golf 5 uit 2005. Het product begaf het na een aantal maanden, binnen de garantietermijn van 1 jaar. Na dat ik contact heb gehad met het Cargoods heb ik het product teruggestuurd en zij hebben het weer opgestuurd naar de leverancier. De leverancier heeft het product beoordeeld en aangegeven dat ik een nieuw product zal krijgen binnen 4-6 weken. Tot mijn verbazing kreeg ik na 6 weken een mail waarin vermeld stond dat het product in de backorder stond en dat de leverdatum onbekend is. Ik mocht hierop een nieuw product kiezen, maar moest wel betalen voor het verschil. Aangezien ik zelf niet het defect heb veroorzaakt weiger ik dit. Het product is op 4 maart afgeleverd bij Cargoods en nog steeds niet vervangen. Na ruim 20 a 30 x mailen, ben ik het onderhand wel zat! Ik wijs Cargoods op Artikel 21 Burgerlijk Wetboek Boek 7.

Gewenste oplossing

Ik heb Cargoods in gelegenheid gesteld op het probleem op te lossen. Helaas is dit nog steeds niet het geval. Ik wil daarom ook mijn geld terug, aangezien de leverdatum van het product onbekend is.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Cargoods.nl is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Cargoods.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen