Wij vinden dat Catawiki hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door Catawiki: ANTWOORD BLIJFT UIT OP EXTREME VERZENDKOSTEN
De klacht
heb een bieding helaas verkeerd geplaatst , heb dit gemeld direct na mijn bieding. krijg standaard antwoord terug dat biedingen bindend zijn . Dat kan kloppen , dus als ik mij aan regels moet houden zoals normaal is dan moet catawiki dat dus ook . Want bij dit kavel worden extreem hoge verzendkosten gebruikt van in Nederland 800 euro!! Dit is geheel in strijd met de eigen regels van catawiki , zie punt 5.3 van verkopers beleid . Diverse malen catawiki om uitleg hierover gevraagd terwijl de veiling nog loopt , maar men zwijgt mij gewoon dood! Dus nu wordt straks verwacht dat ik dus het kavel betaald en 800 euro verzendkosten , te belachelijk voor woorden . En catawiki doet dus totaal NIETS.De oplossing
De veilingmeester of notaris zou dit kavel kunnen verwijderen vanwege deze hoge verzendkosten . Dat recht hebben ze !Bedrijf status
Uiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.