Opgelost door Catawiki: CATAWIKI BETAALT NIET TERUG - VERVOLG OP KLACHTNR 151861!

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 160500
Gebruiker
Femke Zijp
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Klachtnr 151861 heb ik positief afgevinkt, omdat catawiki me beloofde spoedig het verschuldige bedrag aan mij terug te storten. Dat is inmiddels een maand geleden, en ik heb helemaal niets meer van ze gehoord. Ze reageren weer niet op mijn mails. Kennelijk is klagen op Klachtenkompas de enige manier om met Catawiki in contact te komen. Dus, Catawiki: GRAAG ZSM DAT GELD TERUGSTORTEN!!

De oplossing

GRAAG ZSM DE DOOR MIJ BETAALDE KOSTEN (DWZ AANKOOPSOM KAVEL + VEILINGKOSTEN) AAN MIJ TERUGBETALEN, ZOALS REEDS DOOR ELSKE TOEGEZEGD NAV MIJN EERDERE KLACHT NR 151862

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Catawiki hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

3 reacties

 1. Auteur
  Catawiki
  Datum
  Bedankt voor het plaatsen van uw klacht. Wij hebben u vandaag per mail geïnformeerd over de voltooiing van het annuleringsproces. Onze oprechte excuses voor de vertraging die dit proces heeft opgelopen. Zoals aangegeven zullen wij de betaling bij ons klaarzetten zodat u deze binnen enkele werkdagen op uw rekening kunt verwachten.
 2. Auteur
  Femke Zijp
  Datum
  Jawel! Eindelijk heeft Catawiki idd het geld teruggestort! Plus een waardebon van een tientje (in de vorm ve code) die ik bij Catawiki kan gebruiken voor een volgende aankoop... Op zich dus goed afgehandeld, uiteindelijk - maar het blijft schandalig dat ik ruim twee maanden heb moeten mailen & klagen voordat ik ze zover heb gekregen. Ik betwijfel daarom of ik die waardebon zal gaan gebruiken... Iemand interesse? :)
 3. Auteur
  Femke Zijp
  Datum
  Uiteindelijk mn geld teruggekregen, maar dat heeft me wel twee maanden mailen en klagen en blijven zeuren gekost. Mijn overall-ervaring met Catawiki is dus ronduit slecht, en ik zal niemand aanraden zaken met ze te doen - ondanks mijn positieve beoordeling van de afhandeling van deze klacht.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Femke Zijp
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Catawiki?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen