Klacht Catawiki: Expert niet meer bereikbaar voor calamiteiten na goedkeuren of tijdens de veiling

Snuffelstal#8

Bereikbaarheid is uiterst belabberd. Telefonisch is onbegonnen werk. Na meer dan een half uur heb ik maar opgelegd. Zo ook bij meerdere pogingen daarna. Ik probeer contact op te nemen met een expert met het verzoek om een reeds goedgekeurd object te laten vervallen (dus niet in te plannen) Nou, vergeet het maar. Ik heb een fictief object aan moeten bieden, zodat ik in de laatste fase een bericht aan de expert heb gestuurd dat hij een eerder aangeboden object moet laten vervallen. Dit is compleet van de zotte. Je mag toch op zijn minst verwachten dat je contact kunt krijgen met klantenservice van Catawiki. Maar nee hoor. Een emailadres....nee hoor. Communicatie heeft Catawiki zelden of nooit van gehoord. Een paar jaar geleden had ik een accountmanager. Nu 1000 objecten later krijg ik niet eens contact. Heel slechte zaak Catawiki!!!

Zorgen dat er tenminste een emailadres is waar Catawiki of diens experts te bereiken zijn. Daarnaast, doe eens iets aan de telefonische bereikbaarheid.

Wij vinden dat Catawiki hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Catawiki?