Klacht Catawiki: Niet ontvangen aankoop

Klachtnummer
# 146613
Gebruiker
OLYHOECK
Datum
4 reacties

Details

Klacht

Aankoop gedaan via veilingsite Catawiki.
Aankoop nooit ontvangen. Zowel verkoper als Catawiki zwijgen in alle talen.
Diverse e-mailadressen als ook veilingmeesters aangeschreven.

Gewenste oplossing

Ontvangst aankoop of geld retour

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Catawiki hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

4 reacties

 1. Auteur
  Catawiki
  Datum
  Bedankt voor het plaatsen van uw klacht. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u uw gewonnen kavel nog niet in goede orde heeft ontvangen. Een medewerker van de Klantenservice heeft vandaag contact met u opgenomen om alsnog zorg te kunnen dragen voor een goede afhandeling in deze.
 2. Auteur
  OLYHOECK
  Datum
  Bericht van klantenservice Catawiki ontvangen. Jammer dat het zo moet gaan dat alleen via de consumentenbond gereageerd wordt op al mijn e-mails. In afwachting van ontvangst artikel via bemiddeling van Catawiki of restitutie aankoopbedrag.
 3. Auteur
  OLYHOECK
  Datum
  Catawiki heeft gemeld de frauduleuze verkoper te hebben geblokkeerd voor verdere betalingen, maar is niet bereid mij te restitueren voor de niet gearriveerde aankoop.
 4. Auteur
  Catawiki
  Datum
  Bedankt voor uw reactie. Zoals de behandelaar u ook al per mail heeft aangegeven hebben wij helaas uw initiële klacht niet tijdig genoeg ontvangen. Derhalve konden wij de uitbetaling naar de verkoper dan ook niet meer voor u tegenhouden. Wij betreuren dit zelf ook ten zeerste, graag hadden wij u een betere oplossing geboden dan wij nu konden doen.

  Het is zeer belangrijk om uw klachten tijdig kenbaar te maken. Wij vragen kopers dit altijd te doen binnen 10 dagen na hun betaling. Alleen wanneer de verkoper nog niet is uitbetaald kunnen wij als bemiddelaar een oplossing garanderen. In dit geval ligt de verantwoordelijkheid van het terugbetalen van uw aankoopbedrag bij de verkoper. Wij vragen u dan ook vriendelijk om u te wenden tot de verkoper voor de verdere afhandeling van deze verkoop. Hierbij willen wij u meegeven dat het u natuurlijk vrij staat om eventuele vervolgstappen te nemen.

Ook een klacht indienen over Catawiki?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen