Klacht Ce Repair Services: Slechte service

Klachtnummer
# 555496
Gebruiker
Boze mensen
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Bijna 5 weken geleden hebben wij onze afwasmachine van net 2 jaar oud van het merk samsung ter reparatie aan geboden aan cerepair in Dordrecht. Via BCC waar we hem gekocht hebben. 1e monteur maakt afvoerslang stuk en kan reparatie niet verder uitvoeren. Onderdelen besteld, 2 weken later 2e monteur kon niets doen vanwege verkeerde slang. Nog 1 week later kwamen ze erachter dat het euvel niet aan de slang/pomp lag. Monteur machine gedemonteerd en meegenomen naar werkplaats in Almelo. Tot op heden en vele mails over en weer is onze afwasmachine nog steeds niet gemaakt c.q. mee begonnen. Wij zijn zeer ontevreden over de geleverde service.

De oplossing

Zorgen dat dit bedrijf onze vaatwasser maakt en terug brengt zonder kosten.

1 reactie

 1. Auteur
  Ce Repair Services
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer, mevrouw,

  Wij hebben de door u geschetste situatie onderzocht. Uw ongenoegen begrijpen wij zondermeer. E.e.a. verdient verre van de schoonheidsprijs. Excuses voor het ongemak.

  Het wachten was o.a. op de voor de reparatie benodigde onderdelen, de onderdelenleverantie is, zoals u vast ook uit de nieuwberichten/nieuwsbronnen hebt vernomen moeizaam.

  De onderdelen zijn gemonteerd en werkt na behoren, de afwasmachine staat thans voor de zekerheid op test. Wij gaan ervanuit u morgen te kunnen bellen voor een retour breng afspraak.

  Met vriendelijke groet,
  CE Repair Services.

Ook een klacht indienen over Ce Repair Services?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen