Klacht Centraal Bureau Rijvaardigheid: afwijzing verlenging rijbewijs ondanks aantonen dat vermeend medisch gebrek niet bestaat

Klachtnummer
# 355280
Gebruiker
rijbewijsgedoe
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Bij het inzenden van een keuringsverslag voor verlenging van mijn rijbewijs (75 jaar) is vooraf overleg geweest met CBR. Ik had per abuis ingevuld dat ik ICD had. Dat was onjuist. De medewerkster van CBR adviseerde mij om de keuringsarts dit duidelijk op het keuringsverslag te laten vermelden. Dat is gebeurd.
Nu wordt mijn rijbewijs niet verlengd omdat ik niet zou hebben meegewerkt aan een extra keuring door een cardioloog. De cardioloog van het ZMC (Zaandam) verzekerde mij dat een extra keuring zinloos was.
De reactie van het CBR, zowel schriftelijk als telefonisch is bij hun besluit geheel genegeerd. Ik heb een bezwaarschrift ingediend.

Gewenste oplossing

De brief van 13 maart 2019 herzien naar een verlenging van mijn rijbewijs. Voor mijn bedrijf maak ik reizen naar cliënten met mijn auto. Ik heb mijn rijbewijs beroepsmatig nodig.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Centraal Bureau Rijvaardigheid is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Centraal Bureau Rijvaardigheid?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen