Klacht Centraal Bureau Rijvaardigheid: Al meer dan een half jaar aan het wachten op mijn rijbewijs.

angry Niet opgelost
Laura

Inmiddels ben ik al 7 maanden aan het wachten op het bericht dat ik rijgeschikt ben. Gedurende deze periode mag ik dus niet autorijden. Daar komen nu nog 7 - 22 weken bij. Ik was zelf te laat met het aanvragen van de medische verklaring, maar dit vind ik echt belachelijk.

Ik wil graag binnen een redelijke termijn rijgeschikt worden bevonden. Ik ben 22 jaar, iedereen kan bedenken dat mijn diabetes nog geen invloed heeft op mijn rijvaardigheid. Ik was zelf te laat met het aanleveren van de medische verklaring, maar een wachttijd van 2-3 maanden vind ik echt maximaal. Ik kan inmiddels al 7 maanden niet autorijden. Ik heb de benodigde rapporten van artsen aangeleverd, als die worden goedgekeurd kan ik mijn rijbewijs gaan aanvragen.
angry

Centraal Bureau Rijvaardigheid is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

Ook een klacht indienen over Centraal Bureau Rijvaardigheid?