Opgelost door Centraal Bureau Rijvaardigheid: CBR weigert medewerking in het verlengen van mijn rijbewijs!

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 400171
Gebruiker
hoensbroek69
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Omdat op 01-01-2020 mijn rijbewijs ( 75 + met beperking) verloopt heb ik op 9 juni jl. mijn gezondheidsverklaring ingestuurd met het verzoek om formulieren voor specialist gezondheidsonderzoek/arts medische keuring toe te sturen. Ondanks 7 keer contact met het CBR, niets ontvangen. Ik moet blijven wachten, want het is druk. In de laatste email d.d. 26-10-2019 stond dat ik 8 dagen voor de verloopdatum van mijn rijbewijs bericht zou krijgen. Dit houdt in dat ik zonder rijbewijs zit volgend jaar. Ik ben alleen staand en kan niet zonder auto. Ondanks indienen klacht en overleg via telefoon en email moet ik blijven wachten tot ik aan de beurt ben. Dit moet toch niet mogelijk zijn.

De oplossing

CBR moet zo snel mogelijk het formulier voor specialist gezondheidsonderzoek (neuroloog) en het formulier arts medische keuring CBR sturen. Ik kan dan afspraken maken in het ziekenhuis en bij de keuringsarts.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Centraal Bureau Rijvaardigheid is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Uiteindelijke oplossing

Auteur
hoensbroek69
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Centraal Bureau Rijvaardigheid?