Klacht Champion Helmets: Stuur een betaalbewijs

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 319304
Gebruiker
malaga
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Na het bestellen van enkele goederen en te hebben betaald via PayPal heeft het bedrijf mij nooit een bestelbevestiging en ook nooit een betaalbewijs gestuurd, Herhaaldelijk via de mail om gevraagd, niet gekregen

De oplossing

Een factuur opsturen waarop duidelijk omschreven staat wat ik heb gekocht ervoor heb betaald en dat de factuur voldaan is.

1 reactie

 1. Auteur
  Champion Helmets
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste heer Ackerman,
  Bedankt voor uw bericht. We hebben u vanochtend de factuur toegemaild. Deze kunt u ten alle tijden vinden wanneer u ingelogd bent, onder mijn facturen. We hebben het voor de zekerheid handmatig toegezonden. Mocht u nog andere vragen of verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen u veel rijplezier toe met uw Schuberth C4 motorhelm inc navigatie. Tot ziens.
  Mvg
  Martijn Brand
  Champion Helmets
  Pastoor Jutenlaan 1
  4624 GP Bergen op Zoom
  +31 164 270 272
  sales@championhelmets.com
  www.championhelmets.com

Uiteindelijke oplossing

Auteur
malaga
Datum
Uiteindelijke oplossing
Uiteindelijk heeft de verkoper een factuur gestuurd, helaas staat er niet op dat deze voldaan is, jammer! Ook jammer dat hij op Google een heel onzin verhaal ophangt over een account en eerder toegestuurde factuur, allemaal onzin, heb geen account en ook niet eerder dan vanmorgen een factuur ontvangen.
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over Champion Helmets?