Wij vinden dat Cheapbeats.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Cheapbeats.nl: bestelling niet geleverd
mijn zoon heeft via deze website een wireless headphone besteld van Beats By Dr Dre incl gratis in eardoppen ook by dr dre .Van te voren eerst even gegoogled over het bedrijf niets negatiefs kunnen vinden . Bestelling gedaan en gelijk betaald via ideal .helemaal goed netjes bevestigingsmail ontvangen van zowel bank ( overschrijving ) als de website , bestelling .
Tot op heden niets ontvangen , mail gestuurd geen respons , gebeld ; antwoord apparaat . ingesproken geen respons .
Terwijl hun levertijd 2- 5 werkdagen zijn , niets ontvangen , het zijn mijn zoon zijn zuurverdiende centjes en hij wil hem heel graag in gebruik gaan nemen , maar heeft nu sterk het gevoel in de maling genomen te worden door de mensen achter deze website .
een gepaste oplossing het liefst zijn bestelling netjes geleverd zoals besteld is en anders zijn geld terug gestort op zijn rekening .- Status