Klacht Cheapcargo: Pallet zending van laadklep gevallen door vervoerder

John-ka

Wij hebben via Cheapcargo een palletvracht geregeld naar Duitsland met DHL. Bij het afleveren heeft de DHL vervoerder de vracht van zijn laadklep laten vallen. De ontvanger heeft hier duidelijke foto's van gemaakt en de pallet uiteraard niet geaccepteerd. Vervolgens hebben wij de klacht bij Cheapcargo neergelegd. Onderbouwd met foto's van voor de val, alsmede met foto's van na de val. Hierop is duidelijk de DHL vervoerder te zien, de vrachtwagen waarmee deze werd afgeleverd en de pallet naast de laadklep.

Gelukkig bleken de goederen bij terugkomst niet zodanig te zijn beschadigd dat wij alleen een beroep hebben gedaan op een restitutie van het vervoersbedrag inclusief BTW.

Cheapcargo schuift het probleem nu echter af op DHL. Men wilt alleen een bedrag € 56,31 terugstorten terwijl de totale vrachtkosten op € 89,27 waren.

Een restitutie van de gehele vrachtkosten inclusief btw. In dit specifieke geval: € 89,27

Wij vinden dat Cheapcargo hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Cheapcargo?