Klacht Comforttrends.nl: Toezending van misleidend reclamemateriaal voor bejaarden

Klachtnummer
# 257433
Gebruiker
Fransdegroot
Datum
2 reacties

Details

Klacht

Reeds enkele jaren wordt mijn moeder (95 jaar en beginnend dement) bestookt met misleidende reclame waarin verplichte bestellingen gekoppeld worden aan geldprijzen (100 tot wel 25000 Euro). Uit kleine letters blijkt dat zij niet in aanmerking blijkt te komen voor deze prijzen. De gekoppelde bestellingen kunnen wel oplopen tot 1100 Euro per maand. De gegevens van de klant van ComfortTrends:
Mw E.G de Groot -Visser
Duinweg 35 (Kamer 305)
2585JV Den Haag

Gewenste oplossing

Verwijdering uit klantenbestand, geen toezending meer van reclame materiaal en evt bestellingen cancelen.

2 reacties

 1. Auteur
  Comforttrends.nl
  Datum
  Geachte heer de Groot, bedankt voor uw reactie. Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft, uw moeder ziet dit blijkbaar anders. Indien uw moeder dementerend is zullen wij vanzelfsprekend aan uw wens tegemoet komen. Uw punt met betrekking tot de prijzen is echter niet juist. De prijzen worden wel degelijk uitgereikt (kijkt u maar op www.comforttrends.nl), sterker nog ik heb voor a.s. maandag een afspraak staan met uw ouders om ze een prijs te overhandigen. Met vriendelijke groet,
  Team ComfortTrends
 2. Auteur
  Fransdegroot
  Datum
  ComfortTrends heeft snel gereageerd en ons verzoek ingewilligd. Moeder is uitgeschreven met ook een fin. tegemoedkoming. Dank daarvoor, echter ik vind het onjuist dat mijn moeder bij dit persoonlijk bezoek toch nog in der verleiding werd gebracht om door te gaan met bestellingen te plaatsen, tegen mijn wens in.

Ook een klacht indienen over Comforttrends.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen