Opgelost door ConAc: Wel aanbetaald, maar nog niet geleverd na 7 maanden

content Opgelost
Wijnliefhebber

Eind december 2019 hebben wij bij Conac/[gemodereerd]/ [persoonlijke gegevens verwijderd] een wijnrek met toebehoren besteld voor €925 en daarvan de helft € 462,50 aanbetaald met de afspraak dat in februari 2020 geleverd zou worden. Nu na 7 maanden en meerdere telefonische contacten en toezeggingen is het nog altijd niet geleverd.

Zo spoedig mogelijk leveren of geld terug
Het wijnrek is nu idd geleverd, daar zijn we blij mee. Blijft staan dat we vanaf het begin na de eerste aanbetaling een duidelijke communicatie over de gang van zaken hebben gemist. Steeds moesten wij initiatief nemen over de stand van zaken. Wij denken dat dit een belangrijk verbeterpunt is voor toekomstige klanten van ConAc.
opgelost
content

ConAc
    Vanwege de strengere coronamaatregelen in Frankrijk heeft de productie lange tijd stilgelegen.

Eerder deze week hebben we eindelijk concreet nieuws ontvangen van de producent. Uw bestelling zal naar verwachting in week 33, rechtstreeks vanuit Frankrijk, worden aangeleverd.
    Wijnliefhebber
    We hebben nu idd de toezegging gekregen dat er geleverd gaat worden, maar we hebben eerder toezeggingen gekregen die niet nagekomen werden, dus wat ons betreft is de klacht pasafgehandeld als er geleverd is.
    Privé
    Privé bericht
    Deze reactie is verborgen
    Wijnliefhebber
    Inmiddels is het week 34 en er is nog niets geleverd. Ook hebben we na het eerste contact met de toezegging van levering in week 33 niets meer gehoord. Als er eind van de week nog niets is geleverd gaan we verdere juridische stappen ondernemen.
    ConAc
    Zoals telefonisch vandaag al aan u meegedeeld is, hebben wij afgelopen vrijdag de definitieve inkoopfactuur van de Franse producent ontvangen. Deze factuur ontvangen wij op het moment dat de order in Frankrijk als afgehandeld beschouwd wordt. Dit is dus een indicatie dat de zending klaar staat voor verzending of reeds onderweg is naar Nederland. We hebben navraag gedaan en verwachten zeer spoedig concreet nieuws.
    Verdere juridische stappen zijn niet nodig, in goed overleg komen we altijd tot een bevredigende oplossing.
    Wijnliefhebber
    De klacht is wat ons betreft pas opgelost als er is geleverd.

Wijnliefhebber
    Inmiddels zijn we 8 maanden na bestelling en aanbetaling verder en nog steeds is er geen concrete leveringsdatum gepland, ondanks allerlei vage toezeggingen "dat we er wel uit komen".
    Verdere juridische stappen gaan we zetten als er niet deze week (36) geleverd wordt dan wel de aanbetaling wordt teruggestort . Ook inschakelen van de media sluiten wij niet uit.
    Geachte heer (aanpassing moderator),

De goederen zijn geleverd en u hebt de eindafrekening voldaan.
    Hiermee lijkt mij deze kwestie volledig te zijn afgehandeld.

Veel plezier van het aangeschafte wijnrek.

ConAc

Ook een klacht indienen over ConAc?