Klacht Consumentenbond: wat doet klachten kompas nou eigenlijk

Klachtnummer
# 278379
Gebruiker
petra2017
Datum
2 reacties

Details

Klacht

ik plaats een klacht over firma de zwaan in zwanen burg, achteraf blijkt dat deze oplichters al 6 jaren hiermee aan de gang gaan, ik vraag mij af waarom er niets gebeurd ook niet na een klacht op klachten kompas dus, wat heeft het dan voor nut

Gewenste oplossing

ik heb nog steeds mijn geld niet terug, en met mij vele vele anderen, waarom doet klachten kompas niet waar het voor staat?

2 reacties

 1. Auteur
  Consumentenbond
  Datum
  Geachte mevrouw Mol,

  Hartelijk bedankt voor uw bericht.

  Wat vervelend dat u tegen een probleem aan loopt met firma De Zwaan in Zwanenburg. Helaas hebben zij geen actieve deelname aan het klachtenkompas.

  Op ons online klachtenplatform kunt u een klacht indienen voor ieder bedrijf of instantie. Het doel is dat u er alsnog samen met het betreffende bedrijf uitkomt. Deelname van bedrijven is vrijblijvend, wij kunnen de bedrijven niet dwingen om zich aan te sluiten bij ons Klachtenkompas en tot een oplossing te komen. Alle klachten worden openbaar gemaakt, veel bedrijven komen hierdoor alsnog tot een passende oplossing.

  Wij zien het liefst dat alle bedrijven deelnemen aan het Klachtenkompas. De bedrijven worden hier ook over benadert. Helaas is Witgoedhandel De Zwaan niet actief. Hoe meer klachten er binnen komen hoe meer druk voor het bedrijf om hier wellicht verandering in te brengen.

  We zouden graag zien dat uw klacht netjes wordt opgelost. Maar daarvoor zijn we afhankelijk het bedrijf in kwestie. Ik vind het uiteraard vervelend voor u dat het in uw geval niet het geval is. Wellicht is het een optie voor u om van uw probleem melding te maken bij de toezichthouder dit kan via het voorportaal Consuwijzer (www.consuwijzer.nl).

  Ik hoop u met bovenstaande voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  Consumentenbond


  Priscilla
  Klachtencoördinator
 2. Auteur
  petra2017
  Datum
  hier ben ik dus totaal niet mee geholpen, wat een aanfluiting,, belachelijk

Ook een klacht indienen over Consumentenbond?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen