Klacht Consumentenbond: zie boven

J. Zuijderduijn

De Consumentenbond Energiecollectief heeft 2017 Energieflex aangeraden als goedkoopste en beste.
Helaas heeft men niet goed gekeken en ook niet op latere datum dat dit bedrijf er een rotzooitje van maakte.
Nu kreeg ik pas een bericht dat energieflex failliet is en een ander energie bedrijf dit over gaat nemen.
Dit bedrijf heeft geen goede naam en sjoemelt met de maand bedragen.
Ik heb 12 maanden zeker 30€ per maand teveel betaald,mede door de zelf opgewekte stroom.
Kans is groot dat ik zeker 400€ strop heb.

Ik stel de Consumentenbond Energie Collectief aansprakelijk,en de eventuele schade.

De oplossing
Schade vergoeden als Energieflex in gebreke blijft.
En zorgen dat de de klanten die door de Consumenten zijn geadviseerd actief geholpen worden.

De oplossing
Schade vergoeden als Energieflex in gebreke blijft.

J. Zuijderduijn
    Een snelle reactie zal wel fijn zijn.
    Twee weken is niet wat ik verwacht als lid van de consumentenbond.
    Consumentenbond
    Geachte heer Zuiderduijn,

Zojuist heb ik u gebeld om tekst en uitleg te geven over het faillissement van Energieflex en om uw vragen over de rol van de Consumentenbond te beantwoorden. Helaas heb ik u niet kunnen bereiken.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om met ons contact op te nemen? Wij zijn te bereiken op het volgende nummer: 070 445 45 45.

Mijn excuses voor het ongemak!

Jeanine Wubbels
    Klachtenbehandelaar

Ook een klacht indienen over Consumentenbond?