Klacht Coolblue.nl: Misleidende aanbiedingen

sad Niet opgelost

Bij Coolblue via de website een Tv in het winkelwagentje (besteld) geplaatst

volgens de afgesproken prijs waarna coolblue na 1 a 2 dagen de prijs met 500 € verhoogd

en mijn winkelwagentje is zonder mijn toestemming gewoon geleegd

en als ik opnieuw wil bestellen dan moet ik het voor de nieuwe prijs aanschaffen

dus voor 500€ meer !!!!!!

Ongehoord ,Misleidend en zeer klant onvriendelijk

Na contact met coolblue geen enkele vorm van coulance of medewerking voor een oplossing
Je krijgt onzinnige uitleg !!!!

ja
Gelukkig heeft Coolblue de moeite genomen en het fatsoen gehad om mijn "klacht" te beantwoorden Dit is al op ze minst een positieve zet van Coolblue ik ben alleen erg teleurgesteld in de geboden oplossing (aanbieding) Ik had op ze minst een uitzondering verwacht mbt de Misgelopen aanbieding van een TV Dat had wel een schoonheidsprijs waard geweest ! Erg jammer , ik ben een goede klant van coolblue en Was altijd erg tevreden met de service die Coolblue verleent Alleen wordt deze dit keer HELAAS !!! NIET AANGEBODEN Ze hadden op ze minst een uitzondering kunnen maken om Toch een tevreden klant te behouden Mt vr grt R Lassche
sad

Coolblue verlater
    Ik zou het op prijs stellen als Coolblue mij de Tv voor de prijs levert toen ik hem in de winkelwagen plaatste
    dat zou wel netjes en op ze plaats zijn
    Coolblue verlater
    Schandalig dat je Niet eens een reactie krijgt van COOLBLUE en dat ze niet eens de

MOEITE DOEN OF BELEEFDHEID hebben om op ze minst iets van ze te laten horen
    Coolblue.nl
    Goedemiddag,

Onze prijzen kunnen maandelijks, wekelijks en soms dagelijks veranderen. Dit gaat vaak automatisch en op basis van verschillende factoren, zoals marktprijs, inkoopprijs, voorraad en vraag. Wanneer dit precies gebeurt? Dat verschilt. De prijs kan altijd veranderen. Bij aanbiedingen geldt precies hetzelfde, tot wanneer deze lopen of wanneer ze beginnen is niet bekend. Als er geen voorwaarden op de pagina aangegeven worden met daarin de duur van de aanbieding, dan raden wij je aan om er niet te lang mee te wachten. De aanbieding kan dus zo de volgende dag weer verlopen zijn.

Een product in je winkelmandje plaatsen is geen garantie op de prijs. De bestelling is pas compleet als je deze hebt afgerond en betaald. De prijzen kunnen in het winkelmandje dus gewoon nog veranderen als deze niet is afgerond.

Coolblue

Ook een klacht indienen over Coolblue.nl?