Opgelost door Coolblue.nl: Volledig misleiding op de website met als doel duurdere versies te verkopen.

Status
sad Opgelost
Klachtnummer
# 493082
Gebruiker
N.H.M. Azink
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Samenvattend: misleidend aanbod op de website. Zocht een eenvoudige laptop 15,6 inch voor mijn vader. Met 5 filters volgde een keuze van 13 laptops. Helaas blijken er daarvan maar liefst 11 niet on line leverbaar. Toevalligerwijs zijn alleen de één na duurste (€ 579) en duurste (€ 2.199) nog verkrijgbaar. En dan alleen nog in blauw. De enige die een glimlach krijgt is Coolblue als een klant dan toch maar voor een duurdere kiest omdat die meteen geleverd kan worden. Trap er niet in!!! Gewoon bij andere aanbieders kijken. En misschien kan een consumentenprogramma aandacht besteden aan deze misleidend aanbod van Coolblue.

Gewenste oplossing

Een eerlijk antwoord waarom consumenten misleid worden.
Geboden oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
sad

1 reactie

 1. Auteur
  Coolblue.nl
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste meneer/mevrouw,

  Bedankt voor het schrijven van jouw review op klachtenkompas.nl. Het spijt ons dat wij niet eerder op jouw review hebben gereageerd. Wij doen ons best om te reageren op alle geplaatste reviews op verschillende reviewwebsites. Gelukkig is jouw bericht nu aan de beurt!

  Wat ontzettend vervelend dat je je misleid voelt. Dit mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Helaas kan het voorkomen dat wij een bepaald model/merk tijdelijk niet op voorraad hebben.

  Wat betreft het prijsverschil, Coolblue is geen prijsvechter. Wij leggen onze focus op onze dienstverlening. Je bent vrij om de keuze te maken die het beste bij je past.

  Met vriendelijke groet,
  Coolblue

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Coolblue.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen