Klacht Corendon: Bezwaar annulering nota...

Klachtnummer
# 72712
Gebruiker
jessica
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Zoals als met meerdere besproken bij Corendon wil ik van deze factuur een bezwaar schrift maken.Ik heb op boeken geklikt om te totale kosten van deze reis te bekijken. Bij andere reisbureaus kan dat ook gewoon en zit ik niet gelijk aan een reis vast. Anders had ik nu wel honderden vakanties moeten betalen.
Ook heb ik nooit op 13-08 een boekingsbevestiging gehad wat mijn zojuist vandaag aan de telefoon wel was gezegd . Het eerste mailtje wat ik van Corendon heb gehad was gisteren 19-08 en vandaag de herinnering van de factuur waarbij ik gelijk bezwaar aanmaakt.
Ik heb nooit van jullie een officiele bevestiging gehad, anders had ik gelijk actie ondernomen. Ik hoop dat jullie mijn verwarring kunnen begrijpen. Ook heb ik inmiddels al een vakantie geboekt en betaald ergens anders waarvan ik nu helaas echt niet meer van kan gaan genieten.

De oplossing

coulance

1 reactie

 1. Auteur
  Corendon
  Datum
  Geachte mevrouw Chidi,
  Na onderzoek hebben wij mogen ontdekken dat u deze klacht ook kenbaar heeft gemaakt bij onze cliëntenservice op 20 augustus.
  Na onderzoek zullen zij u direct berichten wat voor oplossing geboden zou kunnen worden.Hopende u hiermee voldoende te hebben bericht.
  Met vriendelijke groet,
  Corendon Webcare

Ook een klacht indienen over Corendon?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen