Wij vinden dat Cosmagiq.com hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Cosmagiq.com: Klarna stuurd incasso terwijl Cosmagiq het bestelde niet geleverd heeft en geen website meer heeft
Op 20-03-2022 1x anti rimpel en wallen creme + een serum besteld..Tot op heden niets ontvangen en de website bestaat niet meer.
Ik heb Klarna een bericht gestuurd dat ik niets ontvangen heb van Cosmagiq , maar hun kunnen pas iets doen na contact van mij met het bedrijf . Dat is dus niet mogelijk . Nu heb ik wel een incasso ( brief ) ontvangen met een boete van E 40,- die ik voor 20-07-2022 ( overmorgen ) betaald moet hebben.
Ik moet nu dus E 74,35 betalen voor een product welke nooit ontvangen is.
Graag aan Klarna en of incasso duidelijk maken dat Cosmagiq niet ( meer )bestaat en de rekening annuleerd. Ik hoef toch niet te betalen voor een product wat nooit ontvangen is ? Contact met Cosmagiq is onmogelijk , wat Klarna wel wiltBedrijf status