Cruiswinkel.nl is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.
Klacht Cruiswinkel.nl: Geen meerdere keuzes in balkonhutten aangeboden.
Cruisewinkel.nl geeft geen antwoord op mijn vraag waarom ik maar een (1) balkoncategorie kreeg aangeboden, terwijl er meerdere balkoncategorieën, ook voordeliger, beschikbaar waren. Hier kwam ik na mijn reeds gemaakte boeking achter en heb daardoor een hut met een beduidend groter balkon en een voordeliger prijs misgelopen.Binnen een week na boeking waren bovendien de reissommen behoorlijk in prijs verlaagd. Ik weet: eenmaal geboekt is niets meer te wijzigen, maar dit kost mij wel 626 euro meer dan nodig.
De touroperators en rederijen werken met "dagprijzen" maar dan is het wel vreemd dat op de website van de rederij zelf (Royal Caribbean) de reissommen niet zijn gewijzigd.
Enige coulance had ik dan ook wel van Cruisewinkel.nl verwacht aannemende dat zij zeker iets in te brengen hebben bij de rederijen, als zijnde een belangrijke "speler".
Een duidelijk antwoord op mijn vraag.- Status