Klacht D-reizen: Verkeerde tickets ontvangen van D reizen

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 338311
Gebruiker
Borges
Datum
1 reactie

Details

De klacht

D reizen wat slecht om een ticket te verkopen met verkeerde datums er op september inplaats van oktober , en ergste is niet toegeven van je fouten. helaas telaat achter gekomen en hebben we nu nergens recht op. Fout van de medewerker slecht reclame schaam je als reisbureau

De oplossing

Dat ze hun fout toekennen en hun klanten niet wegjagen wat slecht schaam je diep triest

1 reactie

 1. Auteur
  D-reizen
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste meneer Borges,

  8 september bent u bij ons in de winkel geweest om vliegtickets te boeken. Hier is met u 23 september vertrek besproken, ingeboekt en u heeft ook de boekingsbevestiging ondertekend dat dit correct is. Diezelfde dag zijn ook per mail de vliegtickets aan u toegezonden en hier was ook duidelijk 23 september op vermeld.

  Zoals mijn collega per mail aan u toegelicht heeft zijn wij aangesloten bij de ANVR en voldoen wij aan de boekingsvoorwaarden.
  “Als de reisagent direct een (opdracht-)bevestiging aan jou verstrekt, geldt deze bevestiging als bewijs voor de in de bevestiging omschreven overeenkomst tenzij je onverwijld (binnen 24 uur) bezwaar aantekent tegen de bevestiging. Als je geen of niet tijdig bezwaar aantekent, geldt de opdrachtbevestiging als bewijs voor het bestaan van de overeenkomst en de inhoud daarvan”

  Aangezien wij continue de juiste informatie bevestigd hebben is er vanuit onze kant geen fout gemaakt en zullen wij de vliegtickets ook niet vergoeden.

  Ik sluit daarom de klacht en vertrouw erop u voldoende geïnformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Charlotte
  D-reizen – Webcare

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Borges
Datum
Uiteindelijke oplossing
Nee voor de duidelijkheid ik kreeg een ticket met verkeerde maand en dat hebben we over het hoofd gezien , die fout hebben jullie gemaakt en ik kreeg veder niks in me email , we zijn erg boos omdat jullie het ontkennen dat jullie die fouten heben gemaakt. Mochten we dat wel optijd gezien hadden was er niks aan de hand maar nu omdat het telaat was weten ze opeens van niks slechte zaak hier kan jullie veel klanten voor verliezen geef je fout toe en los ze op zo hoort het , zij heeft het ticket ook nog voorgelezen en wel de goeie datum opgenoemt.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over D-reizen?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen