Klacht DAAN Auctions: Daanauctons doet niks met klacht geen zaken doen ermee!!
Heb een spiegel en een kast gekocht gezien in de winkel niks mee aan de handtkreeg de spullen binnen spiegel op meerdere plekken glas er uit meerdere plekken gebarsten en verroest, kast ook deuken en beschadigingen nu kan ik de kast nog wel laten plamuren en lakken maar de spiegel is verloren ik gaf dit aan de rijnmond transport door waar ik ook dik voor moest betalen die zeiden mevr wij zijn de bezorgers voor klachten moet u bij Daan veilingen zijn meteen gebeld foto s er bij 3mnd mailen bellen zij zeggen dat de transport het moet op lossen en die zeggen dat Daan t met mij moet oplossen krijg ook nooit de betreffende persoon bij Daan aan de lijn maar kan wel meteen een mail eruit van hun dat zij er niks mee kunnen!!!! En in de laaste Mail van hun dat ik toch had getekend ik heb hun gebeld voor dat ik tekende en ik moest een mail en foto s sturen de chauffeurs hadden haast einde van de dag grote vracht auto die de weg vast zetten dus ik heb getekend met de veronderstelling dat ze er wat mee gingen doen en ze waren dik een uur bezig om de kast door de vd te krijgen kon niet zeggen neem maar mee!!
Daanauctions is totaal niet bezig met klachten of service,naar de klant bellen ook nooit terug wat moet ik hier mee spiegel heeft 125 gekost plus 125 voor t bezorgen ik wil mij geld terug in iedere geval van de spiegel.Ze hebben eerst gedaan of ze ermee bezig waren maar iedere keer wisten ze weer van niks!!
Ik wil mij geld terug of een nieuwe zelfde soort spiegel.mvg [gegevens verwijderd door moderator]