DAAN Auctions is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.
Klacht DAAN Auctions: Kavel niet geleverd
Bij Daanauctions.com kavel gewonnen. Afhalen kon alleen maandag van 9.30 tot 13.00 Andere tijd niet mogelijk, wat mij irriteerde. Hierop mail gestuurd dat ik gebruik wou maken van herroepingsrecht. Hierop volgende reactie:De regels van het herroepingsrecht zijn ons bekend. Als u hier gebruik van wilt maken, dient u een formulier inzake herroeping in te vullen. https://www.daanauctions.com/NL/Content/Faq#Herroepingsrecht
J K
LET OP: nooit dit formulier ingevuld.
Hierna telefonisch contact, waarbij mij gewezen wordt dat ik vast zit aan de aankoop. Bod is bindend. Hierdoor verplicht door transporteur op te laten halen, kosten 85 euro.
vervolgens ruim op tijd het kavel betaald en transport georganiseerd. Dan maandag, transporteur belt met mededeling dat kavel niet op locatie is. Ik zou hiervan op de hoogte zijn gebracht, wat niet zo blijkt te zijn. Daanauctions.com levert niet en ik moet voor transportkosten opdraaien.
Dat kavel ( dressoir) zonder transportkosten bij mij afgeleverd wordt, of dat de gemaakte transportkosten worden gedekt door daanauctions.com Ik heb namelijk nooit dat formulier ingevuld dat ik zou moeten invullen, indien ik gebruik had willen maken van herroepingsrecht. Bovendien is het kavel ruim op tijd betaald. Dit had door Daanauctions.com gecheckt kunnen worden. Bovendien nooit een annuleringsbericht ontvangen van Daanauctions.com. Hadden ze dit wel gedaan, dan had ik geen transport hoever organiseren. Bovendien wil ik excuses voor de slechte communicatie van een zogenaamd professioneel bedrijf.Bedrijf status