Klacht DAAN Auctions: Online veiling gesloten. Hoogste bieding op een kavel. Een uur na de sluiting melding dat de veiling nog 24 uur doorloopt..

Klachtnummer
# 40417
Gebruiker
JHMCORSTEN
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Het gaat om een incident bij een online veiling van DaanAuctions (http://www.daanauctions.com/) .

Zoals gebruikelijk bij een online veiling werden de meeste biedingen gedaan in de laatste minuten voor de zogenaamde expiratie tijd. Omdat de biedhistorie zichtbaar is op de site, kon ik zien dat mijn bod van om 19:25:17 werd overboden. Om 19:25:37 heb ik mijn bod verhoogd tot een bedrag waar de veiling uiteindelijk is op gesloten. Van elk eigen bod en overbieding op dat bod ontvangt elke gebruiker direct een bevestigings e-mail.
Tot mijn verbazing kreeg ik rond 20.30 uur - een uur na de officiele sluiting van de veiling - een email bericht waarin stond “dat er een storing was op de site en er is besloten om de sluiting van de online veiling met 24 uur uit te stellen...”.
De bied historie laat duidelijk zien dat er de minuten voor de sluiting gewoon werd geboden en dat er dus feitelijk niets mis was met de site van DaanAuckions.

Gewenste oplossing

Ik zoek twee zaken door dit te melden:

1. Vergoeding van het verschil in prijs wat ik heb moeten betalen tussen de officiële veiling en de 24 uur doorzetting ervan.

2. Deze handelswijze van DaanAuctions de aandacht geven die het verdiend.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

DAAN Auctions is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over DAAN Auctions?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen