Klacht DAAN Auctions: Opnieuw starten en verlengen van een veiling waarvan de kavels waren gesloten

René

DaanAuctions heeft woensdag een veiling gehouden. Een uur nadat nadat de kavels waren gesloten stuurde DaanAutions een mailtje:
" U heeft een of meerdere biedingen uitgebracht in de veilingen van Faillissementsveiling - Breuer Dakwerken. Helaas is de veiling vanavond bij sluiting niet verlengd zoals aangekondigd op te site. Om iedereen een eerlijke kans te willen geven om door te bieden, heeft het management van DAAN besloten om de sluiting van deze veiling met 24 uur uit te stellen. U heeft daarom nog 24 uur de tijd om uw bod uit te brengen. Onze welgemeende excuses voor het eventuele ongemak. "
Ik heb DaanAuctions gewezen op deze wonderlijke gang van zaken.
In hun reactie verwezen ze naar hun voorwaarden:
"2. De Gebruikersovereenkomst.
2.5. Daan is gerechtigd een veiling eerder of later dan op de Websites staat vermeld te laten beginnen of te beëindigen. Voorts is Daan gerechtigd de datum waarop de uitleverdag plaatsvindt te wijzigen."

Daan kan in de biedingshistorie zien voor welke kavels een mogelijk probleem is ontstaan door de storing. Kavels*) waarop tijdens de laatste twee minuten niet is geboden dienen te worden geleverd aan de hoogste bieder. Indien door de verlenging, op "probleemloze kavels*)" weer wordt geboden dan dienen de gedupeerde bieders die recht hadden/hebben op die kavel te worden gecompenseerd

DAAN Auctions is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

Ook een klacht indienen over DAAN Auctions?