Klacht De Blokhutspecialist: Veranda/overkapping gekocht maar niet volledig ge- en opgeleverd gekregen. Opdracht tot opbouw en verven volledig fout verricht

Klachtnummer
# 178150
Gebruiker
strijk
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Veranda gekocht + Opdracht gegeven om die te plaatsen en te verven.
3,5 maand na de volledige betaling van de koopsom zijn onderdelen nog steeds niet geleverd en is de veranda nog steeds niet geheel klaar. Het opgeleverde werk is slecht. Funderingspalen zijn niet meegenomen en verwerkt in de opbouw terwijl er wel voor is betaald. Funderingsbalken zijn niet vastgeschroefd en zitten nog los. Ondanks gerichte kleurstelling en opgegeven RAL-codes bij verstrekken van de opdracht voor het verfwerk zijn er 2 geheel verschillende kleuren verf gebruikt die niet in de buurt komen van de bestelde kleuren verf. Er is betaald voor 2x dekkend verven terwijl het opgeleverde werk het hout eronder nog steeds laat zien en andere delen helemaal niet zijn geverfd. Inmiddels heel veel extra kosten moeten maken om alle gebreken door een echte schilder op te laten lossen.

De oplossing

Compensatie voor de gemaakte extra kosten doordat we een schilderin hebben moeten huren om alle gebreken te laten herstellen.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

De Blokhutspecialist is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over De Blokhutspecialist?