Klacht De gietvloermeesters: On af gemaakte vloer

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 619508
Gebruiker
Rosalinda22
Datum
6 reacties

Details

Klacht

Waardeloos.

Vanaf februari in de ellende voor de vloer. Afspraken komen ze totaal niet na. Bellen kun je dagelijks ze staan je niet te woord. Beloftes maken ze continu maar puntje bij paaltje word er weer niets gedaan.

Gewenste oplossing

Een snelle oplossing!
Geboden oplossing
De vloerverwarming hebben we inmiddels zelf iemand voor mogen benaderen op de kosten van de gietvloermeesters en dat is nu aangesloten. De dweilmachine zou 2 week terug geleverd maar helaas nog niets en reageren ook weer niet. De oneffenheden die begin oktober hersteld zouden worden… er moet nog een afspraak komen. Het duurt allemaal erg lang.
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

6 reacties

 1. Auteur
  De gietvloermeesters
  Datum
  Goedendag, de vloerverwarming installateur is gister bij jullie langs geweest voor een inventarisatie. Aankomende dinsdag middag zal hij met de juiste koppelstukken alles aansluiten.

  Schoonmaak machine van Kärcher wordt aankomende week bezorgd en onvolkomenheden in de vloer zullen begin oktober worden hersteld

  Vriendelijke groet
  Team gietvloer meesters
 2. Auteur
  Rosalinda22
  Datum
  Bedankt voor de informatie.

  Dan zou ik ook nog graag willen weten hoe we het gaan oplossen dat ook de nieuwe keuken + nieuwe deur + net gestucte muren weer verwijderd worden van vloer resten.
 3. Auteur
  De gietvloermeesters
  Datum
  De reperateurs kijken ook zoals eerder besproken naar dat soort punten. Komen zij daar niet uit. Gaan wij in gesprek voor een passende oplossing.
 4. Auteur
  Rosalinda22
  Datum
  En daar belde ze gisteren.. ze kwamen niet, dag erna. De zoveelste belofte, maar verrassend genoeg ze waren er vandaag. Ze zijn zelfs even bezig geweest maar ineens moesten er weer koppelstukken gehaald worden…. Ze kwamen zo terug. Inmiddels zijn ze al weer een uur weg, en nemen ze de telefoon niet meer op.

  Goed geregeld weer Jacob.
 5. Auteur
  De gietvloermeesters
  Datum
  Ontzettend naar dat het zo is gelopen ondanks meerdere pogingen is het ons ook niet gelukt om contact te krijgen met de betreffende installateurs. In overleg hebben jullie een installateur gevonden en zien we graag de offerte tegemoet, dank voor het meedenken. Inmiddels is de dweilmachine besteld.
 6. Auteur
  De gietvloermeesters
  Datum
  De vloerverwarming is aangesloten. Deze kwam uit jullie netwerk fijn dat het zo snel en adequaat kon. De Dweil machine is geleverd. We werken met man en macht om de oplever punten zo snel mogelijk te herstellen uiteindelijke komen we er wel.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over De gietvloermeesters?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen