Klacht De Nederlanden van Nu: onvoldoende inzet

Klachtnummer
# 315606
Gebruiker
tr49
Datum
1 reactie

Details

Klacht

april schade gehad aan mijn auto, eenmalig rechtbijstand aangeboden gekregen omdat deze niet had. Alle feiten zijn duidelijk zichtbaar dat tegenpartij in zijn nadeel is dat heb ik ook op papier van verzekering gehad maar na een 2 maanden kreeg ik bericht dat mijn zaak/ dossier afgesloten wordt omdat de tegenpartij sterker getuigenverklaring had. ik neem aan dat mijn verzekering en ook al had ik een eenmalig rechtsbijstand dat ze mijn belangen zullen behartigen. Maar er is geen verweer geweest helemaal niets terwijl zaal heel duidelijk is ook de inspectie was in mijn voordeel. Maar deze verzekering heeft er verder niets aan gedaan en krijg helemaal geen reactie meer van ze als ik contact met ze opneem. Ook wijzen ze niet waar of wat ik kan doen om deze zaak verder aan te vechten en ook al zou ik dit op mijn eigen kosten doen. Ik heb zoveel mail gestuurd maar geen enkel reactie niets.
ik weet op deze manier niet waar ik aan toe ben en wat ik eventueel ook nog zou kunnen doen... zelf dat advies geven zij niet...ze geven ook al geen reactie sinds de zaak zogenaam afgesloten is. ik vraag mij af hebben zij wel voldoende kennis...

Gewenste oplossing

ik wil mijn zaak door vechten of in verweer gaan dat mijn verzekering nooit gedaan heeft dat lijkt mij de normale procedure.
Mijn verzekering in mijn belang met of zonder extra kosten of eenmalig rechtsbijstand ofzo zij nemen op geen enkel manier contact op of geen reactie. Ik wil nu wel duidelijkheid en reactie vooral op mijn vragen die ik eerder aan ze gesteld heb.

1 reactie

  1. Auteur
    tr49
    Datum
    volgens nederlanden van nu moet ik bij CED zijn met mij klacht

Ook een klacht indienen over De Nederlanden van Nu?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen