Klacht De Zuiderster: Geen terugbetaling van de aanbetaling, na ontbinding van een koopovereenkomst.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 133738
Gebruiker
van Gilst
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Op 31 januari 2015 bij de Zuiderster een relaxfauteuil besteld. Daarbij afgesproken dat de relaxfauteuil rond week 19 zou worden geleverd. Na verscheidene telefoontjes, in week 37 nog steeds geen levering. Kenbaar gemaakt de koopovereenkomst te willen ontbinden. Dit werd direct door mevrouw Klein Nagelvoort van de Zuiderster bevestigd. De aanbetaling ad 489 euro zou worden terugbetaald. Op 28 september hierover een brief aan de Zuiderster gestuurd en direct een reactie ontvangen van mevrouw Bakker van de Zuiderster, met de mededeling dat het door aftersales aan de financiële administratie is doorgegeven. Tot op heden (15 oktober 2015) echter nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

De oplossing

Per direct minimaal terugbetaling van de aanbetaling ad 489 euro. Betaling van de wettelijke rente vanaf 31 januari tot heden zou op zijn plaats zijn, alsmede een schadevergoeding ad 25 euro.

2 reacties

 1. Auteur
  De Zuiderster
  Datum
  Door omstandigheden werd de order van deze klant niet op tijd uitgeleverd waardoor deze is ontbonden. De door de klant gedane aanbetaling was op het moment van deze melding aan de klant overgemaakt.
 2. Auteur
  van Gilst
  Datum
  Klacht geplaatst: 15-10-2015, aanbetaling retour op: 16-10-2015 . Zuiderster stelt dat op het moment van de melding de aanbetaling al was teruggestort. Erg toevallig en op z'n minst twijfelachtig.
  Voor mij in elk geval nooit geen 'Zuiderster' meer.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
van Gilst
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry