Opgelost door Delete Waxing: Bedrijf Delete houdt zich niet aan 1 maand opzegtermijn

content Opgelost
Gebruiker1538464768

Bij het bedrijf Delete Waxing ben ik in mei 2017 een Delete Deal contract aangegaan met de oorspronkelijke looptijd van 1 jaar met stilzwijgende verlenging (zie https://www.delete-waxing.com/algemene-voorwaarden/ artikel 6.1). Op 11 februari 2019 heb ik per e-mail dit contract beëindigd en op dezelfde dag heb ik daar een reactie op gekregen van Delete dat de Deal stopgezet zou worden per de eerstvolgende datum.

Omdat de opzegtermijn volgens de Wet van Dam 1 maand is en ik aanneem dat die ook in deze situatie geldt, zou dat m.i. dus 11 maart 2019 zijn. In plaats daarvan wil Delete het contract pas per 1 april beëindigen.

Hier ben ik het niet mee eens, want de reden dat ik opzeg is omdat ik krap bij kas zit en z.s.m. geld wil gaan besparen. Dit heb ik ook aangegeven bij Delete, maar zij geven niet thuis. Wat kan ik daarmee?

Ik wil graag dat mijn opzegdatum alsnog wordt vastgesteld als zijnde 11 maart 2019.
Beste Delete, Ik ben tevreden met deze oplossing. Ik hoop dat dit ook de normale gang van zaken is en dat er sprake was van miscommunicatie. Natuurlijk ga ik er wel nog op toezien dat er eind deze maand niet weer een volledig maandbedrag wordt afgeschreven. Bedankt voor de snelle reactie en vriendelijke groet
content

Delete Waxing
    Beste Mevrouw de Bruijn,

Wat vervelend dat je door omstandigheden geen member meer kan blijven.

De opzegtermijn is inderdaad 1 maand en stopt de deal dan ook in principe per 11 maart.
    Uit coulance naar onze members mogen ze nog de hele maand gebruik maken van de korting als member, dus in jouw geval tot 1 april.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je onze Service Center Manager Jenny mailen via: jenny@delete-waxing.com

Delete Waxing

Ook een klacht indienen over Delete Waxing?