Klacht DentaSmile: Niet bestelde tubes o.i.d. ontvangen van DentaSmile !!!

Maggie

Begin oktober werd ik via een bekende kledingwebsite doorgelinkt naar een andere site, ik kon een gratis proefmonster ontvangen, toen ik doorhad dat ik wel degelijk moest betalen gelijk mijn gegevens weggehaald, niks bevestigd en ook niks besteld.
Vandaag kreeg ik een pakketje thuis, 3 doosjes van DentaSmile!!!!!
Faktuur van € 61,=

Gelijk teruggemaild naar het vermelde mailadres nl@dentalsmile.eu, dat ik nooit iets besteld heb, niks bevestigd heb, en ook nooit een bevestiging heb ontvangen.

Ik wil natuurlijk de envelop met inhoud retourneren, op kosten van Dentasmile.
Als dit bedrijf, Dentasmile, dit niet netjes oplost valt het onder pure oplichterij.

Ik ben benieuwd.

Vernietiging van factuur en mogelijkheid terugzenden pakketje naar antwoordnummer.
Verder contact wordt niet op prijs gesteld, dus geen verdere reclame-mail, post o.i.d.

Wij vinden dat DentaSmile hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Maggie
    ik heb een aantal keren een intimiderende aanmaning gehad, na het laatste mailcontact bood bedrijf excuus aan, daarna niks meer gehoord.

Ook een klacht indienen over DentaSmile?