Klacht DFA Services b.v.: GEEN BEHANDELINGEN GEHAD MAAR ALSNOG BETALEN

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 57300
Gebruiker
KOJAK
Datum
8 reacties

Details

De klacht

Hebt geen behandelingen gehad maar krijg van verschillende deurwaarders waar DFA SERVICE B.V. opdracht heeft gegeven. Mijn tandartspraktijker zegt tegen mij dat DFA SERVICE B.V. mijn dossier heeft afgesloten terwijl nog steeds door DFA SERVICE B.V. een lopende dossier open staat. DFA SERVICE B.V. heeft opdracht gegeven aan Groenewegen en partners. Ik hebt totaal circa 1.400 euro betaald en moet nog circa 1.500 euro betalen. Dit zijn bedragen dat bedreigend en op uitkering beslag gelegde betalingen. de beslaglegging bedraagd op dit moment 455 euro per maand.

De oplossing

Qua een gewenst oplossing ben ik bang dat DFA SERVICE B.V. niks terug gaat betalen want hebt zoveel keren hierover gebeld en gemaild, op een lelijke manier heeft een medewerkster onbeleefd taal gesproken tegen mij. dat was heel duidelijk en scherp.

8 reacties

 1. Auteur
  DFA Services b.v.
  Datum
  DFA Services heeft contact gezocht met de zorgverlener. De behandelingen zijn wel gedaan. DFA Services wacht op reactie van de zorgverlener.
 2. Auteur
  KOJAK
  Datum
  Als DFA Services contact heeft gelegd met mijn zorgverlener waarom heb ik hierover geen bericht ontvangen.
  De producure is voor mijn kant zeer belangrijk want deze ontwikkeling betreft een fraude.
  Een niet ondergegaan behandeling als wel behandeld behandeling beschouwen is in het feiten fraude.
 3. Auteur
  KOJAK
  Datum
  Dossier nummer: 141206637 (DFA SERVICE B.V. / KOCAK O.)
  Behandelaar: Vesting Finance Investing
  Toegewezen hoofdsom: € 1087,21
  Kosten: € 1013,65
  Rente: € 72,11
  Totaal te voldoen: € 2172,97
  Betaald bij ons: € 1310,96
  Betaald bij opdrachtgever: € 250,00
  Totaal voldaan: € 1560,96 -
  Openstaand Saldo: € 612,01Bovengenoemde Services doen hun werk?? schandalige werk wat ze verrichten.... Het kern van stelen heeft zijn naam verwisseld naar werk...
 4. Auteur
  KOJAK
  Datum
  WIL GRAAG DAT DFA SERVICE DE FACTUURS WAT IK VAN HUN ZELF HEBT ONTVANGEN DOORSTUREN AAN MIJN TANDARTSPRAKTIJK WANT MIJN TANDARTSPRAKTIJK BEWEERT DAT DE € 1560-, TERECHT IS INPLAATS VAN ONTERECHT. IK STA ACHTER ACHTER MIJN BEWERINGEN!! IK HEBT CONTACT OPGELEGD MET MIJN TANDARTS MAAR ZEI WILLEN HELAAS NIET MEER TERUG BETALEN.
 5. Auteur
  KOJAK
  Datum
  Ik hebt voor een niet ondergegaan behandeling € 1560-, betaald!! Mijn tandartspraktijk geeft afgelopen week aan mij via email door dat ze niet zomaar € 1000 euro willen betalen. Voor alle duidelijkheid!!! Mijn tandartspraktijk heeft een grote pijnhoop van gemaakt, mijn tweelingzus gaat naar de tandarts; de factuurs krijg ik. Mijn broertje met dezelfde voor letter en logisch zelfde achternaam gaat onder een behandeling krijg ik de factuurs, WAT MOET IK NOU HIERMEE!!!!!!!
 6. Auteur
  KOJAK
  Datum
  IK MAAK GEEN AFSPRAAK VOOR EEN BEHANDELING; KRIJG IK EEN FACTUUR MET DAAROP BESCHREVEN; NIET NAGEKOMEN AFSPRAAK!!! ZOVEEEEEEL FOUTEN ALLEMAAL. MAJAH NATUURLIJK WIJ MOETEN ALTIJD BETALEN!!!!
 7. Auteur
  DFA Services b.v.
  Datum
  Uw zorgaanbieder heeft aangeboden het openstaande bedrag te betalen. Wij zijn nog in afwachting van deze betaling en de eindafrekening van de deurwaarder voor uw dossier.
 8. Auteur
  KOJAK
  Datum
  Geachte DFA SERVICES B.V. ik hebt facturen ontvangen van jullie dat naar mijn gegevens behoort en hebt vervolgens facturen ontvangen van de derden partijen;Groenewegen en partners,Vesting finance;de verdere facturen behoren tot mijn tweelingzus,facturen met hoge rekeningen.De schuld bedroeg circa € 2170 daarvan heb ik totaal € 1560 moeten betalen en is ook wel betaald.DFA SERVICE HEB IK NOG EXTRA ''NIET NAGEKOMEN AFSPRAAK'' FACTUUR ONTVANGEN DAT OOK NIET TOT MIJN ZAAK BEHOORT.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
KOJAK
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over DFA Services b.v.?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen