Klacht DHL Express: Agressieve chauffeur

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 425753
Gebruiker
Thedoc
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik zit na te trillen in mijn auto na een confrontatie met een DHL chauffeur die me eerst agressief achterop rijdt en me vervolgens rechts in te halen op een weg middenin Roosendaal. Bijzonder agressieve en asociale chauffeur. Deze man heeft op z’n minst begeleiding nodig. Ik ben huisarts en bezig met visites in de stad. Nog niet eerder zoiets meegemaakt!. Roosendaal burgemeester schneiderlaan 29-2-20 17.10 u

De oplossing

Chauffeur begeleiden

1 reactie

 1. Auteur
  DHL Express
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Goedemiddag,

  Bedankt voor uw bericht. Ik wil u graag mijn excuses aanbieden voor het rijgedrag van deze bezorger. het is natuurlijk de bedoeling dat onze bezorgers zich in het verkeer gewoon netjes en veilig gedraagt. Onze bezorgers zijn ons visitekaartje, en dit is niet de indruk die wij af willen geven.

  Ik zet een klacht voor u door over deze bezorger. Hopelijk kunnen we daarmee herhaling van dit soort fratsen voorkomen, en de wegen weer gewoon veilig houden voor iedereen. Bedankt dat u dit bij ons onder de aandacht heeft gebracht.

  Met vriendelijke groet,

  Dion
  DHL Parcel Webcare

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Thedoc
Datum
Uiteindelijke oplossing
Ik realiseer me pas achteraf dat het probleem niet bij de chauffeurs ligt maar bij de druk waaronder zij moeten werkende en dat de schuld is van het bedrijf, in dit geval DHL. Daar zou ik graag een reactie van het bedrijf over ontvangen. Ik overweeg deze discussie op een ander platform te gaan voeren.
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over DHL Express?